Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Win je hele verlanglijstje!

Heb jij Hét Grote Cadeauboek al 17 keer doorgebladerd, en weet je daardoor precies wat je wilt hebben van sinterklaas of de kerstman? Zet het snel op je verlanglijstje en stuur het naar ons op. Wie weet win jij dan alles wat op jouw verlanglijstje staat. En je maakt maar liefst twee keer kans om te winnen, wie wil dat nou niet?!

Hoe doe je mee?

1. Gebruik het verlanglijstje uit Hét Grote Cadeauboek op pagina 208 of download het lijstje hier.
2. Knip, knutsel, teken en plak het mooiste verlanglijstje
3. Stuur een foto van je verlanglijstje naar verlanglijstje@tom-bv.com of via de post naar:

     TOM B.V.
     t.a.v. Verlanglijstje
     Rootven 18-20
     5531 MB Bladel

4. Op 17 november en 17 december 2021 maken we een winnaar bekend via de TOM-Facebook en Instagram (volg ons snel!). Je maakt dus twee keer kans om alles op jouw verlanglijstje te winnen! Jonger dan 16 jaar? Vraag dan je ouder(s)/verzorger(s) even toestemming om mee te doen.

Actievoorwaarden:

Op de ‘Verlanglijstjes-actie’ georganiseerd door TOM zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. Looptijd actie: deze actie loopt van 1 oktober tot en met 17 december. De inzendingen die in dit tijdsbestek binnenkomen doen mee met de actie. Een deelnemer mag maar eenmalig meedoen met de actie. 
  2. De prijs: er wordt 2x een ingevuld verlanglijstje weggegeven. De winnaar krijgt alle artikelen die uit het cadeauboek zijn geknipt en op het lijstje zijn geplakt toegestuurd.
  3. Leeftijd: als je jonger dan 16 jaar bent, dien je toestemming van je ouder(s)/verzorger(s) te hebben om mee te doen.
  4. Winnaars: de winnaars worden bepaald middels een onpartijdige loting. Er wordt op twee momenten een winnaar getrokken: een op 17 november en een op 17 december. De trekking  Uit de set van tot dan binnengekomen verlanglijstjes worden de winnaars getrokken. De winnaars worden persoonlijk door TOM op de hoogte gesteld van de winst. Wanneer een winnaar niet binnen een week bereikt kan worden, wordt er een nieuwe winnaar getrokken.
  5. TOM behoudt te allen tijde het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.
  6. Bij vermoeden van onrechtmatige deelname of valsspelen is TOM bevoegd personen uit te sluiten van deelname.
  7. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  8. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm