Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Speelzand

Wanneer je speelzand online wilt bestellen, doe je dit gemakkelijk en snel in onze webshop. Verken de mogelijkheden van Internet-Toys!

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Jongens én meisjes spelen graag met kleurrijk speelzand

Met speelzand haal je het plezier van de zandbak en het strand naar binnen. De fijne structuur laat geen troep achter in huis, het zand droogt niet uit en je kind maakt keer op keer nieuwe creaties. Zo heeft hij of zij de mogelijkheid om zandkastelen te maken in de eigen woonkamer! Het speelzand is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus zorgt jouw kleine voor een kleurrijke eyecatcher in huis. Zowel jongens als meisjes willen graag met dit zand spelen, dus is het zeker slim om het direct te kopen in onze webshop!

Bestel knutselattributen voor diverse leeftijdscategorieën

Het leuke van speelzand is dat dit voor vele verschillende leeftijdscategorieën geschikt is. Peuters, kleuters en iets oudere kinderen vinden het allemaal hartstikke leuk om er bijzondere creaties mee te maken. Of je nu zand voor binnen wilt kopen om ridderburchten mee te maken of speelzand voor koekjes, je bestelt het allemaal bij ons.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm