Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Inlineskates

Op zoek naar goede inlineskates? Zoek dan niet verder! Je vindt hier een ruim assortiment aan voordelige inlineskates van verschillende bekende merken.

Sorteer op:
27 resultaten
27 resultaten


Inlineskates of skeelers

Inlineskates zijn vergelijkbaar met klassieke rolschaatsen, alleen staan alle wielen in één rij achter elkaar in plaats van in paren naast elkaar. De schoen van de inlineskate kan hardboot, semi softboot of softboot zijn. Softboot is het meest comfortabel en hardboot het meest stabiel. Inlineskates worden in de volksmond ook wel skeelers genoemd. Echter, officieel zijn skeelers en inlineskates verschillende producten. Skeelers hebben vaak 3 of 4 grote wielen, een lage schoen en niet altijd een rem. Inlineskates hebben meestal 4 kleine wielen, een hogere schoen en een remblokje aan de achterkant van één schoen.

Verstelbare inlineskates

In onze shop vind je inlineskates en skeelers voor dames, heren en kinderen. Met ongeveer 200 skates van verschillende bekende merken zoals Nijdam, Powerslide en Fila vind je bij ons altijd wel een skate die aan jouw wensen voldoet. Er zijn ook verstelbare inlineskates te vinden. Kindervoeten groeien snel en met verstelbare skates kan jouw kind langer van zijn of haar skates genieten dan het geval zou zijn bij niet-verstelbare varianten.

Waar let je op bij het kopen van inlineskates?

Bij het kopen van inline kates of skeelers is het van belang goed te kijken naar verschillende kenmerken van de skates. De keuze voor inlineskates hangt af van hoe vaak en waar je ze voor wilt gebruiken. Hieronder staan de meest belangrijke aspecten waar je naar kunt kijken:

  • Wielgrootte. Grotere wielen rollen fijner over oneffenheden. Kleinere wielen zijn wendbaarder.
  • Hardheid wiel. Hardere wielen zorgt voor meer snelheid en zijn slijtvast, maar niet zo comfortabel. Zachtere wielen zijn minder snel en minder slijtvast, maar comfortabeler.
  • Lagers. Kwaliteitslagers worden aangeduid met een ABEC getal. Lage waarde = ideaal voor beginners! Hogere waarde = meer rolvermogen, dus je kunt sneller gaan.
  • Remsysteem. Remblokje aan de achterkant of niet?
  • Verstelbaar. Ideaal voor de snelgroeiende voeten van kinderen!

Op zoek naar nieuwe lagers of wielen voor je skates? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide aanbod skate onderdelen en –accessoires!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm