Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Trampolines

Wil je een trampoline kopen? Vind hier de ideale trampoline voor jouw kinderen, met of zonder veiligheidsnet en op poten of in de grond. Bekijk snel ons ruime assortiment!

Sorteer op:
21 resultaten
21 resultaten


Trampolines zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten

Trampolines zijn er in vele soorten en maten. De vorm, de maat en veiligheid zijn factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je een trampoline koopt. Zo heeft de vorm invloed op het springgemak en is de maat die je het beste kunt nemen afhankelijk van de grootte van je tuin. Je wilt niet dat je kinderen zich bezeren tijdens het springen, en daarom zijn er allerlei veiligheidsmaatregelen die je kunt nemen wanneer je een trampoline in de tuin plaatst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veiligheidsnet, een speciale inground trampoline of het ingraven van een reguliere trampoline.

Ook voor veiligheidsnetten voor jouw trampoline kun je bij ons terecht

Een trampoline met veiligheidsnet beschermt kinderen tegen een val op de grond. Met een veiligheidsnet belandt je kind niet onverhoopt naast het springdoek. Dit is bijvoorbeeld handig voor jonge kinderen die de sprongen nog niet goed onder controle kunnen houden. Als ouder hoef je dan niet continu in de buurt van de trampoline te blijven. Wil je een trampoline kopen, maar zit er geen veiligheidsnet bij? Een veiligheidsnet is in onze shop ook los verkrijgbaar. Wanneer je deze los aanschaft is het belangrijk dat je de juiste maat kiest en het net evenveel palen heeft als het aantal poten van de trampoline.

Koop jouw trampoline online

Een inground trampoline graaf je in, waardoor de trampoline even hoog als de grond is. Kinderen vallen dan minder hoog wanneer ze naast het springdoek springen. Ook kunnen kleine kinderen makkelijker zelf op de trampoline klimmen. Op een inground trampoline bevestig je net als op een trampoline op poten eenvoudig een veiligheidsnet. Hiermee heb je extra zekerheid. Houd er wel rekening mee dat je een diep gat in de tuin moet graven wanneer je een inground trampoline koopt.

Een trampoline kopen doe je extra voordelig bij Internet-Toys. Profiteer hier van de hoogste kortingen op trampolines. Plaats jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden deze dezelfde dag!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm