Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Tooky Toy

Tooky Toy heeft tal van educatieve houten speelgoed elementen, stuk voor stuk goed voor de ontwikkeling van ieder kind én goed voor het milieu! Zo heeft al het speelgoed een FSC-keurmerk. Van peuterspeelgoed tot kleuterspeelgoed óf voor basisschoolkinderen, onder de producten van Tooky Toy vind je gegarandeerd een leuk cadeau!

Sorteer op:
52 resultaten12
52 resultaten12


Meer dan speelgoed!
Educatief speelgoed is essentieel voor de algemene ontwikkeling. De ontwikkelingsaspecten van dit houten speelgoed zijn gericht op verbeelding en creativiteit, probleemoplossend vermogen, sociale vaardigheden én motorische vaardigheden. 

Bewust een goede keuze
Het houten speelgoed van Tooky Toy is een klassieke en tijdloze aanvulling op de speelgoedcollectie van ieder kind. Het is niet alleen duurzaam en gaat lang mee, maar het is ook een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor plastic speelgoed. Voor welk item je ook gaat, je weet zeker dat je een goede keuze maakt!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm