Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Stuntsteppen

Internet-Toys is dé plek waar je moet zijn als je een stuntstep wilt kopen van een erkend merk als AMIGO. In ons ruime en gevarieerde assortiment vind je verschillende leuke steppen voor zowel kinderen als volwassenen. Je bestelt in onze webshop gemakkelijk en snel een stuntstep in de juiste maat, zodat jij de gaafste tricks kunt oefenen. Bekijk het aanbod hieronder.

Sorteer op:
4 resultaten
4 resultaten


Wat is een stuntstep en wat zijn de verschillen met een gewone step?

Een stuntstep leent zich uitstekend voor het maken van stunts, sprongen en tricks, in tegenstelling tot een gewone step. Dit omdat stuntsteppen van duurzame materialen gemaakt zijn en daardoor tegen een stootje kunnen. Met een gewone step kun je alleen maar normaal rijden, dus of je een normale step of een stuntstep wilt hangt af van of je graag snelheid wilt maken en avontuur op wielen zoekt. Stuntsteppen worden ook wel de BMX-fiets onder de steppen genoemd, en dit is uiteraard niet zonder reden. Door het stevige en veilige karakter kun jij onbezorgd stunts uithalen, waar je ook bent.

Wat is de ideale hoogte voor mijn stuntstep?

Wanneer je een stuntstep wilt kopen, is het erg belangrijk dat je goed oplet welke maat step je moet aanschaffen. De step moet op de juiste hoogte zijn, anders kun je niet stunten zoals je voor ogen hebt. Om de ideale hoogte van je stuntstep te bepalen, houd je het best het volgende aan:

  • Kinderen kleiner dan 110 cm moeten een step hebben die maximaal 70 cm hoog is.
  • Kinderen tussen de 110 en 140 cm hebben behoefte aan een step die tussen de 70 en 75 cm hoog is.
  • Kinderen tussen de 140 en 160 cm moeten een step hebben tussen de 75 en 80 cm.
  • Kinderen die langer dan 160 cm zijn, kunnen probleemloos op een step die hoger is dan 80 cm.

 

Welke tricks kan ik zoal doen met een stuntstep?

De lijst bestaande stunts en tricks met een stuntstep is enorm lang, en je kunt deze ook zelf uitbreiden door eigen tricks te verzinnen. Ben je een beginner? Dan is het slim om eerst enkele stunts gewoon op de grond te oefenen. Pas als je ervaring opdoet en merkt dat je beter wordt, kun je eens testen hoe je op de halfpipe uit de voeten kunt. Enkele bekende tricks die je als beginner kunt uittesten op je stuntstep zijn onder meer de Bunny Hop, Nollie, No Footer, One Hander en de Barspin (meer informatie over stunts en tricks lees je op onze adviespagina over stuntsteppen).

Waar moet ik op letten als ik een stuntstep wil kopen?

Het leuke aan een stuntstep is dat zowel jongens als meisjes die van avontuur houden er graag mee willen stunten. Bovendien is een stuntstep al geschikt voor een kind vanaf zes jaar, maar ook volwassenen trucen er graag mee. Kortom, dit type step is voor alle leeftijden geschikt. Bij ons bestel je jouw stuntstep bovendien extra goedkoop, ongeacht of je er nu een wilt die rood, roze, zwart, goud of een ander kleur is. Zoek vandaag nog voor 20.30 uur jouw step uit en deze wordt dezelfde dag nog verzonden!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm