Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Sleeën

Sneeuwpret is voor iedereen, zeker met ons aanbod aan sleeën. Je kunt de winter met veel plezier tegemoet zien als je een slee in de garage klaar hebt liggen. Dus gun jezelf dat plezier, en bekijk ons assortiment snel! Meer lezen over buitenspelen in de winter? Bekijk dan eens Onmisbaar winterspeelgoed: 7 tips.

Sorteer op:
5 resultaten
5 resultaten


Plezier voor jong en oud

Als de sneeuw weer naar beneden komt dwarrelen, betekent dat voor velen ergernis in de file of de treinen die niet op tijd rijden. Voor ons niet! Want met ons grote assortiment aan sleeën is plezier in de sneeuw gegarandeerd. Zoek een heuvel of dijk uit, en laat jezelf naar beneden roetsjen. We hebben veel kunststof sleeën, maar ook de nostalgische houten slee is nog steeds erg populair. En voor echte snelheid ga je voor een slee ski of opblaasbare sneeuwglijder. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het in ons magazijn liggen. Klaar voor de sneeuw!

Veilig sleeën

Natuurlijk wil je dat het sleeën op een zo veilig mogelijke manier gaat. We raden aan ouders dan ook altijd aan om (de eerste keer) mee te gaan naar de helling waar van af wordt gegleden. Je kunt dan controleren of er gevaarlijke obstakels, gaten of stenen op de helling zijn. Ook is het niet erg handig om te gaan sleeën in de buurt van een sloot of straat, we hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen waarom. Voor kinderen onder de 12 kun je overwegen om een helm aan te schaffen. Zorg er daarnaast sowieso voor dat kinderen warme kleding aan hebben en het liefst meerdere lagen. Dat houdt ze niet alleen warm, het zorgt ook voor een extra kussen als ze vallen. 

Slee kopen

Ben je op zoek naar een slee voor een baby? Of wil je dat er meerdere kinderen op de slee passen? Dan kan een rugsteun op de slee ontzettend handig zijn. Van de slee vallen is daardoor een stuk moeilijker, waardoor kleinere kinderen met volle teugen kunnen genieten van de rit. Al hoort een keertje in de sneeuw vallen natuurlijk wel bij de pret!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm