Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Trampolineladders

Ben je op zoek naar trampoline-accessoires? Ontdek dan hieronder welke accessoires wij in ons assortiment hebben en zoek jouw benodigdheden uit.

Sorteer op:
2 resultaten
2 resultaten


Verbeter de veiligheid met onze trampoline-accessoires

Een trampoline biedt plezier aan kinderen, omdat ze hun energie erop kunnen uiten. Leuke, acrobatische trucs doen, of juist een poging doen om zo hoog mogelijk te springen; er zijn verschillende manieren om plezier ermee te beleven. Om te voorkomen dat zich gevaarlijke situaties voordoen, bestaan er diverse trampoline-accessoires. Een veiligheidsnet is bijvoorbeeld een handig accessoire, maar ook een ladder om zonder problemen op de trampoline te komen is erg functioneel.

Bestel jouw accessoires al binnen enkele klikken

Er zijn niet alleen risico’s aan trampolinespringen omdat iemand eraf kan vallen of een verkeerde beweging kan maken. Zo is het ook goed mogelijk dat een kind zich verbrandt als hij of zij een hele middag in de brandende zon staat te springen. Daarom vind je in de collectie trampoline-accessoires van Internet-Toys ook enkele tenten die zonlicht weghouden. Voorzie jezelf van deze of andere accessoires voor jouw trampoline door ze al binnen enkele klikken te bestellen!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm