Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

RC Voertuigen

Wil je graag een bestuurbare voertuig aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment RC voertuigen.

Sorteer op:
14 resultaten
14 resultaten


RC voertuig kopen?

Lekker scheuren met een speelgoedauto, dat is iets wat veel kinderen graag doen. Er worden dan ook veel kids blij van een radiografisch bestuurbare auto, ook wel RC auto genoemd. Bij Internet-Toys kun je echter veel meer RC voertuigen dan alleen auto’s kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke onderzeeër of een stoere helikopter? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid met dit buitenspeelgoed.

Kies jouw favoriete voertuig uit

Of je nu bestuurbaar speelgoed zoekt voor op het land, in het water of in de lucht; je hebt meer dan genoeg keuze in onze webshop. Maak daarom een keuze uit onze RC voertuigen en speel chauffeur over jouw eigen voertuig. Je zet bijvoorbeeld een parcours uit van pionnen of met stoepkrijt en begint met racen tegen jouw vrienden met een van onze raceauto’s, of laat de mooiste trucs zien met een stuntauto. Kortom, je kunt enorm veel kanten op met RC voertuigen!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm