Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Hörby Bruk

Bij Internet-Toys vind je het leukste (buiten)speelgoed van Hörby Bruk, zoals schommels, schommeltenten, glijbanen en kinderkruiwagens. Het speelgoed van Hörby Bruk is altijd CE en TÜV gecertificeerd. Je laat je kinderen dus altijd met een gerust hart spelen.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Hörby Bruk staat voor Zweedse kwaliteit

Hörby Bruk is een speelgoed fabrikant gevestigd in het Zweedse plaatjes Hörby. In 1920 startte ze als kruiwagen fabrikant en zijn nu uit gegroeid tot een gevestigde naam in de transport-, tuin- en speelgoedbranche. Hörby Bruk combineert traditioneel Zweeds vakmanschap met moderne technologieën. Sinds 1950 is Hörby Bruk in handen van de familie Bergengren en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Als echt familiebedrijf weten zij de behoefte van gezinnen perfect te vertalen naar hun producten aan de hand van geavanceerde technieken.

Veilig spelen met Hörby Bruk

Hörby Bruk heeft haar producten zo ontworpen dat kinderen altijd veilig zijn. De schommelframes anker je bijvoorbeeld eenvoudig en stevig in de grond en de touwen van de schommels zijn extra sterk. Alle producten van Hörby Bruk zijn CE en TÜV gecertificeerd, zodat je de kinderen met een gerust hart kunt laten spelen.

De Hörby Bruk producten bij Internet-Toys

Bij Internet-Toys bestel je de Hörby Bruk producten altijd met heel veel voordeel. Je vindt hier schommels, schommeltenten, glijbanen, zandbakken en kinderkruiwagens van Hörby Bruk. Ook de bekende Hörby Bruk Cancan koop je hier tegen de laagste prijs. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm