Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Zwembadstofzuigers

Met een zwembadstofzuiger maak je de bodem van het zwembad eenvoudig schoon. Zo houd je het zwembadwater helder en fris.

Sorteer op:
1 resultaten
BSi zwembadstofzuiger Basis blauw 2-delig
13,17
1 resultaten


Zwembadstofzuiger

Een zwembadstofzuiger haalt vuil van de bodem van het zwembad. Zwaar vuil zoals gras en zand zakt naar de bodem waardoor het niet verdwijnt in de zwembadfilter. Het zwembadwater wordt daardoor troebel en vies. Met een zwembadstofzuiger heb je het vuil binnen no time van de bodem verwijderd. Door het de bodem dagelijks schoon te maken blijft de waterkwaliteit op peil. Door de zwembadbodem regelmatig schoon te maken voorkom je ook lekkages. Een zwembadstofzuiger is geschikt voor zowel opzetzwembaden als grote opblaaszwembaden. Bestel de zwembadstofzuiger op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden jouw bestelling dezelfde dag!

Zwembad goed schoonmaken

Een zwembad vraagt om regelmatig onderhoud. Met een zwembadstofzuiger houd je de bodem schoon, zwembadreiniging houdt de kwaliteit van het water op peil en met een schoonmaakset houd je het wateroppervlak en de wanden schoon. Een zwembadstofzuiger sluit je aan op de filter. Deze vangt vervolgens het vuil op en zorgt dat het vuil niet terug in het water komt. Maak de bodem dagelijks schoon met de zwembadstofzuiger, zodat het water helder blijft. Hoe minder vuil er op de bodem ligt, hoe beter de waterkwaliteit op peil blijft en dat zorgt er weer voor dat je minder zwembadreinigingsmiddelen hoeft te gebruiken.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm