Bekijk hele assortiment

Zwembadpompen

Een zwembadpomp houdt het zwembadwater schoon, zodat je langer van schoon zwemwater geniet. Bekijk hier ons assortiment en profiteer van hoge kortingen

Sorteer op:
3 resultaten
-27%
Intex afvoerpomp 220-240 Volt
€ 51,95 € 37,80
-25%
Intex filterpomp 5678 l/u (28636GS)
€ 158,95 € 118,95
-25%
Intex cartridge filterpomp 9463 l/u (28634GS)
€ 178,95 € 133,95
3 resultaten


Zwembadpomp

Een zwembadpomp filtert kleine vuildeeltjes uit het zwembadwater. Daardoor blijft het water schoon en kun je de waardes beter op peil houden. Ook houdt een zwembadpomp het water in beweging, waardoor algen, bacteriën en schimmels geen kans krijgen om te groeien. Voor kinderzwembaden en babybadjes heb je geen pomp nodig. Voor grote opzetzwembaden en opblaaszwembaden wel. Bij veel van deze zwembaden zit standaard een zwembadpomp geleverd. Zit deze er niet bij of wil je de pomp vervangen door een nieuwer of luxer exemplaar? Internet-Toys heeft een breed assortiment zwembadpompen van Intex, Bestway en Gre. Hiermee ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor een spetterende prijs.

Welke zwembadpomp heb ik nodig?

Hoe meer inhoud het zwembad heeft, hoe hoger de capaciteit van de zwembadpomp moet zijn. Een zwembadpomp moet in vier uur het zwembad hebben rondgepompt. Wanneer je een nieuwe pomp aanschaft, moet je de inhoud van het zwembad in kubieke meters delen door vier. Dit is de pompcapaciteit per uur die je nodig hebt. Ook moet je rekeninghouden met de diameter van de filterslangen. Deze moeten namelijk wel op de zwembadpomp passen en op de filteraansluiting van het zwembad. Tot slot heb je de keuze uit cartridgefilterpompen en zandfilterpompen. Daarover lees je hieronder meer.

Zwembadpomp: cartridgefilter of zandfilter

Er zijn twee soorten zwembadpompen: de cartridgefilter en zandfilter. De cartridgefilter wordt bij de meeste zwembaden meegeleverd. Deze zwembadpomp vangt het vuil op in een papieren filter. De pomp is eenvoudig te installeren. Wel moet je de cartridge om de twee weken vervangen en regelmatig afspoelen met een tuinslang. De zandfilter is een duurzame zwembadpomp. Het zand haalt vuildeeltjes uit het water ter grootte van een zandkorrel. De installatie vraagt wat tijd, maar daarna hoef je het zand pas na vijf jaar te vervangen.
Gebruik naast een zwembadpomp ook zwembadreiniging en andere schoonmaaksaccessoires om het water schoon, helder en sprankelend te houden. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm