Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

IJshockeysticks & pucks

Bij ijshockey heb je over het algemeen (naast ijs en twee doelen) vier dingen nodig: schaatsen, goede bescherming én een stick en puck. Van die laatste twee vind je hier ons volledige assortiment, helemaal gericht op kinderen die klaar zijn om het ijs op te gaan!

Sorteer op:
1 resultaten
Scherp geprijsd
Nijdam blad voor ijshockeystick zwart
4,75
1 resultaten


IJshockeystick

Een goede ijshockeystick is cruciaal om fijn de puck onder controle te houden. Als je de juiste stick wilt kopen, moet je over twee dingen nadenken. Allereerst je lengte: de stick moet niet te kort of te lang zijn. Een goede lengte heb je gevonden wanneer je de stick op de grond zet en deze (zonder dat je schaatsen aan hebt) tot aan je neus komt. Het tweede belangrijke punt is de kant waar je de puck houdt als je ijshockey speelt. Hockeysticks hebben namelijk bij het blad een kromming, die verschilt voor welke kant je de puck onder controle houdt. Dit is enkel te ontdekken als je stick met beide handen vast pakt en klaar gaat staan om de puck te schieten. Hoe je dat het meest natuurlijk doet, bepaalt welke stick je nodig hebt. Houd je het blad aan de linkerkant van je lichaam, dan kies je voor een hockeysticks met aanduiding 'L'. Houd je het blad juist aan de rechterkant van je lichaam, dan ga je voor een stick met de aanduiding 'R'. Dit staat altijd aangegeven bij de stick, zodat je precies weet dat je de juiste hebt.

IJshockeypucks

Je hebt vast wel eens gezien dat er flinke glazen wanden rond een ijshockey-baan staan, en dat de sporters dik zijn ingepakt in bescherming met helm op. De reden daarvoor is niet alleen dat ze elkaar wel eens een flinke duw geven, het is voornamelijk bescherming voor de puck! Dit zijn namelijk schijven van hard rubber, die snelheden tot 160 km/u kunnen bereiken. Ons advies is dus ook om ze altijd te gebruiken binnen de grenzen van de baan, en niet daarbuiten. Bij Internet-Toys vind je alle sticks en pucks voor ijshockey op één plek. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm