Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

3-wiel kindersteppen

Met een 3-wiel kinderstep rijd jij zonder zorgen over straat! Wij helpen je graag aan een dergelijke step. Zoek op je gemak een leuke step uit in onze webshop.

Sorteer op:
24 resultaten
24 resultaten


3-wiel kindersteppen helpen je balans houden

De step is een geliefd vervoersmiddel onder kinderen. Meestal rijden ze voor het eerst op een kinderstep als ze 4 tot 6 jaar oud zijn, maar er bestaan ook steppen geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Omdat het in het begin lastig kan zijn om evenwicht te houden tijdens het steppen, is het raadzaam voor de kleinsten om voor een 3-wiel kinderstep te gaan. 3-wiel kindersteppen zorgen namelijk voor ondersteuning aan beide kanten, waardoor de step niet snel kantelt. Pas als je echt zeker weet dat balans houden geen probleem is, kan de stap naar een 2-wiel kinderstep worden gemaakt. En voor kinderen die van een uitdaging houden, is een stuntstep helemaal het einde. Waarom? Dat lees je in onze adviespagina over stuntsteppen.

Kies een step met fraai design uit

Bij Internet-Toys geniet je van keuze uit diverse goedkope 3-wiel kindersteppen. Wil je graag een blauwe, roze of een andere kleur kinderstep kopen? Je vindt ongetwijfeld de juiste step in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor ons eigen merk AMIGO en je weet zeker dat jouw step de show steelt op straat! En bestel je jouw 3-wiel kinderstep voor 16.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Genoeg reden om je bestelling meteen af te ronden dus!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm