Steppen

Race met jouw coole step of Space Scooter door de straten! Voer jij liever de vetste truc's uit? Ga dan voor een super gave stuntstep

204 resultaten12345...9
Sorteer op:
Nixor G-340 step Jongens Voetrem Blauw
€ 31,95 € 19,55
Nixor G-340 step Meisjes Voetrem Roze
€ 31,95 € 19,55
Toyrific Tri Scooter Jongens Voetrem Rood
€ 42,95 € 20,99
Playlife Big Wheel Junior Voetrem Groen
€ 82,95 € 40,95
smarTrike Scooter T3 Junior Blauw
€ 54,95 € 40,95
204 resultaten12345...9

Steppen blijft populair onder kinderen en dat is niet gek. Het helpt het evenwicht van kinderen te verbeteren en het is ontzettend leuk. Zelfs voor kinderen vanaf 1 jaar zijn er al kleine stabiele stepjes en steppen met drie wielen. Liever iets meer uitdaging? Dan heeft Internet Toys een ruim assortiment aan stuntsteppen in diverse kleuren en maten. Met deze steppen is het o.a. mogelijk om van stoeprandjes af te springen af en de handvatten zijn voorzien van een extra goede grip. Met de kwalitatieve steppen van Internet Toys kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven. Steppen, maar dan net anders doe je met de space scooters of elektrische steppen. De space scooter is een step waarbij je met beide voeten op de voetplank staat en deze om en om naar beneden duwt om zo vooruit te komen. Zo krijgt steppen een hele andere leuke dimensie. Bij Internet Toys ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Heeft u nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u direct een mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.


E-mail
Terug naar inlogscherm