Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Speeltoestellen

We hebben een ruim assortiment voordelige speeltoestellen. Bekijk hier alle modellen en profiteer van heel veel voordeel. Met goede achtergrondinformatie zoals Speeltoestel kopen: waar let je op? maak je zeker de juiste keuze!

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Speeltoestel

Een speeltoestel biedt uren speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Klimmen, klauteren, glijden van de glijbaan of spelen in het zand: de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij ons brede aanbod vind je hier voor ieder type tuin een uniek speeltoestel. Ze zijn eenvoudig te monteren. Plaats het speeltoestel op een zachte ondergrond en houd minstens twee meter ruimte rondom vrij. Dit verhoogt de veiligheid tijdens het spelen.

Goedkope speeltoestellen

Onze goedkope speeltoestellen zijn solide gebouwd en klaar voor nieuwe avonturen. Ze zijn uitgerust met heel veel leuke speelmogelijkheden die kinderen uren zoet houden. Bijvoorbeeld met een glijbaan, klimwand of zandbak. Als dat nog niet genoeg plezier geeft zijn onze speeltoestellen uit te breiden met leuke accessoires, zoals een stuur, telescoop, krijtbord of verrekijker. Kortom, je vindt bij ons altijd wel een toestel dat aan je wensen voldoet. Onze goedkope speeltoestellen voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn geschikt voor kinderen van één tot twaalf jaar. Je kind kan dus ongeremd spelen, verhalen verzinnen en klimmen en klauteren.

Speeltoestel kopen

Wil je een speeltoestel kopen? We hebben tientallen modellen en accessoires op voorraad. Gemaakt van hout of kunststof. De houten speeltoestellen hebben een robuust uiterlijk en geven het echte buitenspeelgevoel. De kunststof modellen zijn onderhoudsarm en eenvoudig verplaatsbaar. Bij alle speeltoestellen wordt een gedetailleerde beschrijving geleverd voor een snelle montage. Je hebt bij Internet-Toys 30 dagen bedenktijd, zodat je het product op je gemakt kunt beoordelen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm