Muziek

Met de leukste speelgoed muziekinstrumenten is jouw kind voor even een echte popster. Ons assortiment bestaat uit rockende speelgoed gitaren, stoere kinderdrumstellen en nog veel meer!

440 resultaten12345...19
Sorteer op:
Toi-Toys Kazoo fluit rood 12 cm
€ 1,60 € 0,80
Goki Kazoo Fluit: Blauw 12 cm
€ 1,95 € 1,40
Goki Kazoo Fluit: Geel 12 cm
€ 1,95 € 1,40
Goki Kazoo Fluit: Groen 12 cm
€ 1,95 € 1,40
Goki Kazoo Fluit: Oranje 12 cm
€ 1,95 € 1,40
Goki Kazoo Fluit: Paars 12 cm
€ 1,95 € 1,40
Goki Kazoo Fluit: Rood 12 cm
€ 1,95 € 1,40
Small Foot Fluit Naturel
€ 2,95 € 2,00
Goki Houten Castagnetten: Muis 5 cm
€ 3,95 € 2,50
Sevi Fluit Vogel Rood 9,5 cm
€ 5,95 € 2,50
440 resultaten12345...19

Speelgoed muziekinstrumenten

Sluit je ogen en beeld in dat je op het podium staat van een enorme concertzaal. Je hoort het publiek juichen en klappen. Je pakt je speelgoed muziekinstrument en begint te spelen. De eerste noten en akkoorden bereiken het publiek, nu juichen en klappen ze nog harder. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes vorm jij de allercoolste rockband en spelen jullie iedere zaal plat. Na de toegift sluiten jullie het optreden af met een diepe buiging. Dat was gaaf!

Speelgoed muziekinstrumenten voor echte rocksterren

Bij Internet-Toys vind je voor de echte kleine rocksterren de leukste speelgoed muziekinstrumenten. Er is niets zo leuk als meespelen op de muziek van jouw favoriete artiest. Blaas op de fluit, drum op de trommels en zing door de microfoon. Met deze speelgoed muziekinstrumenten vorm jij een echte rockband en ben je voor even een bekende popster. Hoor het publiek juichen en klappen wanneer jij begint te spelen. Verzamel alle speelgoed muziekinstrumenten en geef het beste optreden ooit. Oefen alvast met het zetten van handtekeningen, want deze ga je vast nog heel veel uitdelen.

De leukste speelgoed muziekinstrumenten voor kinderen

Speelgoed muziekinstrumenten helpen jouw kind het gevoel voor ritme en muziek te ontwikkelen. Door de vrolijke kleuren en afbeeldingen zien de speelgoed muziekinstrumenten er super leuk uit. De houten speelgoed muziekinstrumenten hebben een nostalgische look, terwijl de muziekinstrumenten van kunststof er juist super modern uitzien. Vanaf nu kan iedere kind een popster worden. Je vindt bij Internet-Toys onder andere leuke fluiten, swingende kinderpiano's en speelgoed keyboards, vrolijke castagnetten en nog veel meer. Met topmerken als Bontempi ben je verzekerd van uren speelplezier. Bestel de leukste speelgoed muziekinstrumenten nu met heel veel voordeel bij Internet-Toys. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm