Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Schommelonderdelen

In onze webshop bestel je gemakkelijk en snel alle schommelonderdelen die je maar nodig hebt. Bekijk de onderdelen hier!

Sorteer op:
1 resultaten
Swing King schommelhaak rond Ø100 mm verzinkt zilver
2,50
1 resultaten


Kwalitatieve schommelonderdelen tegen voordelige prijzen

Wanneer je een schommel in de tuin wilt zetten, is het belangrijk dat je zorgt dat deze goed bevestigd wordt. Het moge duidelijk zijn dat je niet wilt dat de schommel losraakt als jouw kind erop aan het spelen is! Daarom bestel je bij Internet-Toys handige schommelonderdelen waarmee je de schommel zo monteert dat er niets kan gebeuren. Je koopt jouw schommelhaak, karabijnhaak of ander onderdeel bovendien tegen zeer voordelige prijzen in onze webshop.

Bevestig de onderdelen probleemloos zelf

Het handige aan onze schommelonderdelen is dat deze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Je bevestigt ze daarom ook heel gemakkelijk zelf, zodat jouw kind al snel lekker op en neer kan swingen. Zorg dus dat je goede schommelonderdelen in huis haalt en jij zet probleemloos jouw hele schommel in elkaar, van het frame tot het schommelzitje!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm