Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Goula

Goula maakt prachtige puzzels, leerspellen en ander houten speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn leerzaam, uitdagend maar vooral heel leuk. Zo leren kinderen op een speelse manier meer over de wereld om hen heen.

De populairste Goula items van dit moment:

Bekijk ook:

Sorteer op:
5 resultaten
Goula vormenpuzzel Boomgaard junior hout 4 stukjes
10,50
Goula vormenpuzzel Beroepen junior hout 12 stukjes
9,95
Goula blokkenpuzzel Zee junior hout 9-delig
15,95
Goula stapelblokken hout 26-delig
18,25
Goula vormenboerderij 7-delig
28,25
5 resultaten


Het speelgoed van Goula

Het houten speelgoed van Goula is speels en educatief. Kinderen leren op een olijke manier meer over dieren, kleuren, vormen, letters en cijfers. Het speelgoed van Goula vergroot de kennis van je kind én traint de fijne motoriek. De stevige, grote stukken zijn makkelijk vast te pakken, zelfs voor de allerkleinste kinderhanden. De natuurlijke kleuren en materialen nodigen je kind uit om er mee te spelen en steeds meer te ontdekken over de wereld om zich heen. Als onderdeel van de gerenommeerde spellenfabrikant Jumbo Nederland weet je zeker dat het speelgoed van Goula garant staat voor uren speelplezier. Bekijk hierboven ons complete assortiment profiteer van onze scherpe aanbiedingen.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm