Norenschaatsen

9 resultaten

Noren voor kinderen

Noren schaatsen komen oorspronkelijk (je verwacht het niet) uit Noorwegen. Daar zijn ze al in 1886 voor de eerste keer ontworpen en gedragen. Ze zijn te herkennen aan de langere ijzers, die ervoor zorgen dat je langer uit kunt glijden. Daardoor worden ze vaak voor de langere schaatsafstanden gebruikt. Voor kinderen zijn de noren vaak in de vorm van een semi-softboot te vinden. Deze bieden voldoende steun bij de enkels, waardoor die niet omklappen. Daarnaast staan de noren wat lager op het ijs, zodat evenwicht bewaren makkelijker is. De ideale manier om te leren schaatsen op noren dus!

Lang plezier van noren

Natuurlijk wil je dat kinderen zo lang mogelijk kunnen doen met hun noren. Nederlandse winters zorgen er namelijk voor dat er helaas niet altijd ijs ligt. Daarvoor hebben we ideale verstelbare schaatsen, die meegroeien met kinderen of door meerdere kinderen in het gezin kunnen worden gebruikt. Wil je ook in de zomer plezier hebben van de schaatsen? Kijk dan eens naar een schaats/skate combinatie. Daarbij verwissel je in een handomdraai de schaatsijzers voor skate-wieltjes. Het hele jaar door plezier!

Noren voor kinderen kopen

Bij Internet-Toys vind je altijd de juiste noren voor kinderen. We hebben namelijk een groot assortiment, en bieden altijd aantrekkelijke kortingen. Als je de schaatsen dan éénmaal binnen hebt, krijg je ook nog 30 dagen bedenktijd. We raden je aan om tijdens die 30 dagen het product goed te bekijken om helemaal zeker te zijn van de aankoop! Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij de noren dezelfde dag nog.