Drumstellen

19 resultaten

Een kinderdrumstel voor de echte rockster

Achter een kinderdrumstel voelt jouw kleine muzikant in spé zich een echte coole rockster. Op de trommels en bekkens spelen ze hun eigen verzonnen liedje of spelen ze mee op de muziek van hun favoriete artiest. Op een kinderdrumstel leren ze de muziek ontdekken en oefenen ze tegelijkertijd hun motoriek. Een kinderdrumstel is dus niet alleen leuk, maar ook heel erg leerzaam. Coole deuntjes en ritmes galmen door het huis en jouw kind heeft uren speelplezier.

Kinderdrumstellen en meer

Naast gave kinderdrumstellen heeft Internet-Toys nog meer speelgoedinstrumenten. Denk hierbij aan speelgoed-gitaren, microfoons, kinderpiano’s en nog veel meer. Jouw kroost vormt samen met vriendjes en vriendinnetjes een stoere nieuwe rockband. Voor heel even zijn ze net zo cool en beroemd als een echte popster. Achter het kinderdrumstel spelen ze de sterren van de hemel en hebben ze het grootste plezier.

Een kinderdrumstel kopen met superveel voordeel

Een kinderdrumstel kopen doe je bij Internet-Toys met heel veel voordeel. Onze kinderdrumstellen zijn altijd superscherp geprijsd en de beste deals zijn speciaal voor jou geselecteerd. Je vindt hier een kinderdrumstel van bekende merken, zoals Bontempi en Small Foot. Bestel daarom het nieuwe kinderdrumstel van jouw kleine rockster bij Internet-Toys. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag.