Skelters

15 resultaten

Skelters

Een skelter kopen doe je het voordeligst bij Internet-Toys. Het assortiment bestaat uit stoere skelters van BERG, Yipeeh, Johntoy, Toyrific, Xootz en Blizzard. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Naast skelters vind je hier ook skelteraanhangers, handige accessoires en skelterverlichting. Hiermee maak je jouw skelter uniek en nog leuker. Met zo een opvallende skelter ben jij de racekoning(in) van de straten en klaar voor iedere nieuw avontuur. Op een skelter krijgen kinderen de trap- en stuurtechniek snel onder de knie. Dat maakt het ook een goede voorbereiding op het leren fietsen. Al onze skelters zijn veilig en geschikt voor kinderen van twee tot twaalf jaar.

Voor iedereen, overal

Dankzij de vier wielen staat de skelter stevig op de grond, dat maakt hem onverslaanbaar op elk terrein. De banden geven grip op iedere ondergrond. De bediening van de skelter is eenvoudig, zodat alle kinderen er goed mee uit de voeten kunnen. Het stoeltje, en soms het stuur, is in hoogte verstelbaar. Zo kan je kind goed met zijn voeten bij de trappers en het stuur en heeft het altijd de controle over de skelter. Het robuuste stalen frame kan ieder avontuur aan. Al deze snufjes maken de skelter veilig en betrouwbaar buitenspeelgoed.

Trek erop uit op een skelter

Trek erop uit op één van de skelters uit ons assortiment. Op dit sensationele buitenspeelgoed racen de kinderen veilig in het rond. Bijvoorbeeld op de BERG Buzzy Nitro met een stoer offroad design. Wil je een skelter kopen die lijkt op een echte auto? Bekijk dan de BERG Street racer BMW en de BERG Buzzy Fiat 500. Als dat niet cool is? In ons assortiment vind je verschillende modellen skelters. Altijd direct uit voorraad leverbaar en met dertig dagen bedenktijd. Bestel je ze op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag!