Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland

Prikblokken

Bij prikblokken kleur je eerst een tekening in die je vervolgens uit kunt prikken met een prikpen. Op zoek naar een prikblok? Bekijk ons assortiment hieronder.

Sorteer op:
3 resultaten
Deltas prikblok Spider-Man 18,3 x 22,3 cm blauw/rood
7,44
Deltas prikblok paarden junior 22,3 x 18,2 cm karton 18 stuks
7,20
Deltas prikblok eenhoorn 18 x 22 cm met prikpen en viltmat
7,20
3 resultaten


Mooie tekeningen die gemakkelijk uitgeprikt worden uit onze prikblokken

Prikblokken vragen om zorgvuldigheid. Niet alleen is het belangrijk dat je kind de tekening binnen de lijntjes kleurt, ook moet hij of zij de gaatjes op de juiste manier prikken. Het is immers wel de bedoeling dat de tekening er volledig uit wordt gedrukt voor een mooi eindresultaat. Bij de prikblokken wordt ook een viltmat geleverd, zodat je kind geen gaatjes prikt in de tafel of andere ondergrond. Let er wel op dat de allerkleinsten zich nog wel eens kunnen verwonden met een prikpen en erg jonge kinderen daarom beter nog niet met een prikblok kunnen knutselen.

Verken de mogelijkheden

Wil jij een prikblok van een bekend personage kopen voor je kind, bijvoorbeeld van Spider-Man of Frozen? Of zoek je juist naar andere tekeningen die jouw kleine kan inkleuren en vervolgens uitprikken? Internet-Toys heeft keuze genoeg op het gebied van prikblokken, dus je vindt vast wat je zoekt in onze collectie. Zoek je nog andere knutselmaterialen? Ook dan kun je bij ons terecht. Van chenille draad tot kraskunsten, wij bieden het aan. Ontdek de opties online!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm