Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Tekendesigners

Wanneer jij op zoek bent naar een hulpmiddel voor jouw kind om de juiste vormen te tekenen, hebben wij de oplossing die je zoekt. Hiervoor maak je gebruik van onze tekendesigners, die je hieronder ziet.

Sorteer op:
3 resultaten
3 resultaten


Tekendesigners helpen de perfect vorm te creëren

Zeker voor kinderen die pas net beginnen met tekenen, wil het nog wel eens lastig zijn om een cirkel ook echt helemaal rond te maken of om een ander figuur de perfecte vorm te geven. Door een van onze tekendesigners te gebruiken, ben je dit probleem voor. De tekendesigners bevatten namelijk enkele sjablonen die erg gedetailleerd de vorm aangeven en jouw kind helpen om deze aan te houden als hij of zij tekent met een stift of potlood.

Kleur de figuur in voor een leuk effect

Bij Internet-Toys geniet je van keuze uit verschillende soorten sjablonen. Naast leuke figuren als sterren, hartjes en cirkels hebben wij bijvoorbeeld ook tekendesigners met een sjabloon van letters en cijfers of van bekende personages op voorraad. Hiermee tekent je kind de vorm tot in de perfectie uit, waarna hij of zij de figuur inkleurt met bijvoorbeeld een kleurset of enkele kleurpotloden. Schaf dus snel een designer aan zodat jouw kleine de mooiste figuurtjes maakt!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm