Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Tekenborden

Op een (magnetisch) tekenbord of tekentafel maken kinderen eindeloos veel creaties. Al onze tekenborden en -tafels hebben genoeg ruimte voor al hun fantasiewerken. En dat zonder te knoeien! Bekijk hier ons complete assortiment en profiteer van heel veel voordeel!

Sorteer op:
4 resultaten
4 resultaten


Op onze tekenborden maken kinderen de mooiste tekeningen

Kinderen houden zo erg van tekenen dat ze er het liefst de hele dag mee bezig zijn. Zelfs als ze onderweg zijn is een beetje tekenen en kleuren leuk om te doen. Wij bieden ze hier graag de gelegenheid toe met leuke tekenborden die ze ook gemakkelijk mee de auto in kunnen nemen. Met een magnetisch tekenbord heeft jouw kind de mogelijkheid om de mooiste tekeningen te maken en deze ook weer uit te wissen. Zo blijft hij of zij bezig. Naast deze kleinere tekenborden vind je bij Internet-Toys ook grotere borden, bijvoorbeeld junior schoolborden voor in de speelkamer. Koop er wat krijtjes bij en jouw kleine kan onbezorgd tekenen op het bord.

Geniet van uitgebreide keuzemogelijkheden

Naast een plat of staand tekenbord – die indien gewenst magnetisch is – kun je in onze webshop ook een handige tekentafel kopen. Zo hebben wij tekentafels op voorraad die het jouw kind eveneens mogelijk maken om onderweg te tekenen en kleuren met pennen of stiften. Uiteraard bestel je ook tekentafels voor thuis in onze webshop, zodat jouw zoon of dochter comfortabel zit tijdens een tekensessie. Al met al heb je dus meer dan genoeg keuze bij ons. Zoek daarom een bord of tafel uit waarop jouw kind kan tekenen en bestel deze binnen enkele klikken!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm