Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Krijtjes

Voor krijtjes van goede kwaliteit kun je bij Internet-Toys terecht. Maak hieronder kennis met ons aanbod aan krijtjes.

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Leuke krijtjes in verschillende kleuren

Het is voor veel kinderen het leukste om te doen: lekker kliederen met verschillende kleurtjes. Op school, op straat, thuis in de speelkamer; met onze krijtjes kan het overal! Wij hebben namelijk kwalitatieve bordkrijtjes in ons assortiment, maar ook stoepkrijtjes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder bestel je in onze webshop nog veel meer soorten krijtjes waarmee jouw zoon of dochter kan kleuren. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan waskrijt of pastelkrijt waarmee de meest schilderachtige tekeningen worden gemaakt.

Maak gebruik van onze filters

Ben jij op zoek naar leuke krijtjes in alle kleuren die je maar kan bedenken? Haal ze dan direct in huis met behulp van onze gebruiksvriendelijke filters. Zelfs als je alleen maar witte krijtjes wilt kopen, is onze webshop dé plek waar je moet zijn. In ons assortiment tekenborden en -tafels vind je – naast de standaard tekenborden die je bewerkt met kleurpotloden – bovendien ook enkele krijtborden waarop jouw kind zich helemaal kan uitleven, zodat je direct een bord hebt waarop de krijtjes gebruikt kunnen worden. Kortom, wij voorzien je van een totaaloplossing!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm