Knuffels

Kies jouw favoriete knuffel uit het assortiment van Internet-Toys. De mooiste knuffelberen en knuffeldoekjes vind je hier! Wie wordt jouw nieuwe beste vriendje?

1145 resultaten12345...48
Sorteer op:
Suki Lil Peepers Anemoonvis Ringer 15cm
€ 14,95 € 3,95
Suki Lil Peepers Zebra Craigee 15cm
€ 14,95 € 3,95
Suki Lil Peepers Zeehond Atlantic 15cm
€ 14,95 € 3,95
1145 resultaten12345...48

Goedkope knuffels kopen

Een knuffel is de beste vriend van ieder kind, daarom vind je bij Internet-Toys meer dan 1000 verschillende soorten knuffels. Van pluchen knuffels, tot knuffels van bekende figuren en van een knuffeldier tot een knuffelpop. Door te knuffelen leren kinderen omgaan met gevoelens van anderen en het geeft ze het gevoel van geborgenheid en liefde. Een knuffeldier is daardoor een echt maatje voor jouw kind in leuke en moeilijke tijden. Kinderen zijn daarom soms onafscheidelijk met hun knuffel. 

De knuffels van Internet-Toys

Bij Internet-Toys koop je het nieuwe maatje van jouw kind altijd met het grootste voordeel. Kies uit een van de vele knuffels en geef hem bijvoorbeeld als cadeautje voor een verjaardag of bij het behalen van de zwemdiploma. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag. 

Sluiten internet-toys.com maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.
Inloggen

Log hier in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
Heb je nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm