Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Fietsplan - werkkostenregeling

Op de fiets naar je werk gaan heeft veel voordelen voor werknemers en werkgevers. Daarom zijn er veel werkgevers die ervoor kiezen een fietsplan aan te bieden door middel van de werkkostenregeling (WKR). Op die manier kun je als werknemer voordelig een fiets aanschaffen.

De werkgever bepaalt onder andere wanneer en hoe vaak je een fiets mag aanschaffen en wat de maximale hoogte van het aanschafbedrag is. Informeer daarom eerst altijd bij je werkgever of er een fietsplan is en wat de voorwaarden hiervan zijn. Het belastingvoordeel is afhankelijk van de regeling die je werkgever je biedt.

Ben je als werkgever benieuwd naar de voordelen van fietsen naar het werk en een fietsplan voor je werknemers? Op de website van de fietsersbond lees je alles over deze voordelen, zowel voor het mkb als de grotere werkgevers.

Voordelig een fiets bestellen met de WKR

Je kunt bij ons op drie manieren een fiets via een fietsplan aanschaffen. De procedure verschilt per werkgever, vraag daarom aan je werkgever wat voor jou geldt.

Optie 1: zelf betalen en bestellen

Je bestelt en betaalt zelf de fiets bij onze webshop. Je ontvangt van ons per mail de factuur. Deze dien je in bij je werkgever, die verrekent het belastingvoordeel en betaalt de fiets tot het afgesproken bedrag terug.

Optie 2: zelf bestellen en de werkgever betaalt

Je kiest een fiets bij onze webshop. Vervolgens stuur je een e-mail naar klantenservice@tom-bv.com. Wij maken een offerte op die je kunt voorleggen aan je werkgever. Bij akkoord maken wij een factuur. Zodra deze door je werkgever is betaald, versturen wij de fiets. Zet in de mail de volgende gegevens:

 • Het artikelnummer van de fiets of een link naar de fiets op onze webshop.
 • Voor- en achternaam
 • Straat, huisnummer, postcode, woonplaats en land
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Afmontage: ja of nee
 • Verzendoptie: bezorgen bij je thuis/werk of afhalen bij één van onze afhaalpunten.
   

Optie 3: bestellen en betalen via NFP, BFN of FiscFree

Log in op de website van Nationale Fiets Projecten (NFP). Vul in de aangegeven velden al je gegevens in. Let op: bij het totaalbedrag moet je de eventuele kosten voor de afmontage optellen bij het aankoopbedrag van de fiets.

Afmontage

 • Geen afmontage: 0,-
 • Wel afmontage: 49,95

Voorbeeld: je bestelt een fiets van 295,- die je door ons laat afmonteren en bij je thuis laat afleveren. Het totaalbedrag is dan 295,- + 49,95 = 344,95

Je betaalt 15% van het totaalbedrag zelf. De overige 85% betaalt het NFP.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de live chat op de website of stuur een mail naar klantenservice@tom-bv.com.

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm