Educatief

Leren wordt leuk met ons educatieve speelgoed! Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en laat jouw kind op een speelse manier de wereld ontdekken.

481 resultaten12345...21
Sorteer op:
481 resultaten12345...21

Educatief speelgoed

Kinderen leren tijdens het spelen allerlei vaardigheden en ze leren makkelijker door te spelen. Educatief speelgoed helpt ze daarbij een handje. Spelen is goed voor de motoriek en cognitieve en sociale ontwikkeling. Educatief speelgoed laat kinderen op een actieve manier met een onderwerp bezig zijn, zoals rekenen, taal of klokkijken, waardoor de kennis beter blijft hangen. En omdat ze bezig zijn met een spelletje, wordt de stof een stuk leuker. Hierdoor kunnen ze zich langer en beter concentreren en zijn ze minder bang om fouten te maken. Educatief speelgoed is dus leuk en leerzaam tegelijk.

Educatieve spellen

Bij Internet-Toys vind je verschillende educatieve spellen voor kinderen vanaf 1 jaar, zoals Loco, leerspellen en taal- en rekenspelletjes. Dit educatieve speelgoed is een perfecte aanvulling op de lessen die ze krijgen op school. Zo kunnen kinderen zich thuis op een leuke manier in de stof verdiepen. Bijvoorbeeld met wetenschappelijk speelgoed. Daarmee kunnen ze een coole wetenschappelijke proeven doen, net als een echte professor. En wat is er nu cooler dan het bouwen van een eigen mini lab in huis? Educatief speelgoed motiveert kinderen en daagt ze uit om problemen op verschillende manieren op te lossen.

Voordelig educatief speelgoed

Internet-Toys heeft het grootste en voordeligste assortiment educatief speelgoed. Je vindt hier bekende speelgoedmerken, zoals Vtech, 4M en Loco. Het speelgoed in onze online speelgoed winkel ligt direct bij ons op voorraad, waardoor jij het super snel in huis hebt. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag. Haal voordelig en snel het leukste educatieve speelgoed in huis.

Onze website maakt gebruik van cookies. Sluiten
Inloggen

Log hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Heeft u nog geen account? Maak eenvoudig een account aan.


E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u direct een mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.


E-mail
Terug naar inlogscherm