Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 40 in Nederland
% OP=OP Heel veel artikelen in prijs verlaagd! Shop nu >

Kleurplaat CM

Niet iedereen heeft het geluk om in een gezellig en vrolijk kantoor te werken, maar dit gebouw ziet er wel heel top uit! Met wet extra kleur komt het er helemaal geweldig uit te zien. Dus laat jouw kind(eren) de creativiteit botvieren op de kleurplaat en post het resultaat op Instagram met #cmdotocom en tag tombvcom. Zo maak je kans op een TOM cadeaubon t.w.v. 50,-! 

Actievoorwaarden:

Op de ‘CM kleurplaat-actie’ georganiseerd door TOM zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. De actie: kleur de CM-kleurplaat en deel een foto ervan op Instagram met de #cmdotocom en @tombvcom. Een deelnemer mag maar eenmalig meedoen met de actie. 
  2. Looptijd actie: deze actie loopt van 1 oktober tot en met 30 december. De inzendingen (foto's) die in dit tijdsbestek binnenkomen doen mee met de actie.
  3. De prijs: een TOM cadeaubon t.w.v. 50,-.
  4. Leeftijd: als je jonger dan 16 jaar bent, dien je toestemming van je ouder(s)/verzorger(s) te hebben om mee te doen.
  5. Winnaar: de winnaar wordt bepaald middels een onpartijdige loting. Alle posts die tijdens de actieperiode worden geplaats fungeren als lootjes. Uit deze set wordt een winnaar gekozen. De winnaar wordt persoonlijk door TOM op de hoogte gesteld van de winst. Wanneer de winnaar niet binnen een week bereikt kan worden, wordt er een nieuwe winnaar getrokken.
  6. TOM behoudt te allen tijde het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie zonder opgaaf van reden stop te zetten.
  7. Bij vermoeden van onrechtmatige deelname of valsspelen is TOM bevoegd personen uit te sluiten van deelname.
  8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  9. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm