Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Hoverboards

Op zoek naar een nieuw vervoersmiddel om mee door jouw dorp of stad te rijden? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment hoverboards!

Sorteer op:
1 resultaten
1 resultaten


Hoverboads

Een hoverboard is een gemotoriseerde tweewieler die wat lijkt op een kleine segway. Hij is compact en heeft een sterk vermogen. Ze zijn vooral populair bij kinderen, tieners en jongvolwassenen. Er zijn hoverboards in verschillende prijs- en kwaliteitscategorieën. Ben je op zoek naar een goedkope hoverboard, denk er dan wel aan dat er waarschijnlijk op kwalitatieve en duurdere onderdelen is bezuinigd. Deze goedkopere varianten zijn niet alleen minder mooi afgewerkt, ze zijn vaak ook minder brandveilig. Bij Internet-Toys vind je hoverboards met hoge kortingen. Zo koop jij een board van een prima kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Hoe rijd je op een hoverboard?

Om veilig en goed met een hoverboard te rijden moet je behendig zijn en je balans kunnen bewaren, of dit leren. Een beetje lef hebben is hiervoor mooi meegenomen. Door naar voren te leunen begint je board te rijden. Wil je een bocht maken? Verminder vaart en kantel een voet naar voren en de andere een beetje naar achteren. Daarnaast geldt nog: hoe verder je naar voren leunt, hoe harder je gaat!

Opstappen en afstappen

Je hoverboard begint te rijden door de combinatie gewicht en naar voren leunen. Bij het op- en afstappen moet je hier dus rekening mee houden. Zet voorzichtig één voet op het board, zonder te veel gewicht, en zet er dan voorzichtig je andere voet bij. Wil je afstappen? Haal je voeten er ook weer één voor één af. En stap via de achterkant af, ander helt je board naar voren en gaat hij weer rijden.

Veiligheid boven alles

Wanneer je in staat bent veilig te rijden kan er eigenlijk niet veel misgaan. Een goede hoverboard met een goede accu vliegt niet spontaan in brand. Ga dus bij het kopen van een hoverboard niet automatisch voor de goedkoopste. Geef liever iets meer geld uit voor een gekeurd en veilig product.    

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm