Gratis verzendingGratis verzending vanaf € 50 in Nederland

Black Friday 2020

Tijdens Black Friday profiteer je van scherpe aanbiedingen. Van 11 november t/m 29 november profiteer je van extra lage prijzen op speciaal geselecteerde producten. Jouw cadeaus voor de feestdagen haal je zo lekker voordelig in huis. En je weet zeker dat je ze ruim voor de feestdagen binnen hebt. Zo wordt pakjesavond een echt heerlijk avondje en liggen met Kerst de cadeautjes op tijd onder de boom. Zoek jij een cadeau voor een fietsfanaat? Dan zit je bij Internet-Toys goed. En ook tijdens Black Friday geldt: op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Black Friday in Nederland

Black Friday is vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland. Black Friday of Zwarte Vrijdag vindt altijd de dag na Thanksgiving plaats. Op deze dag zijn veel Amerikanen vrij, waardoor ze de tijd hebben om inkopen te doen voor Kerst. De winkeliers bieden op deze dagen hun producten aan tegen extra scherpe prijzen. Dat resulteert in lange rijen voor de winkels. Dat is ook waar de term Black Friday vandaan komt: in de winkels ziet het er zwart van de mensen. Anno 2019 doen ook de webwinkels mee aan Black Friday. Zo is deze traditie ook overgewaaid naar Nederland. Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag voor november. Ruim voor pakjesavond dus. Daarom is Black Friday in Nederland ook populair, want je haalt de cadeaus voor sinter-kerst-en-nieuw extra voordelig in huis.

Wanneer is het Black Friday

De vrijdag na Thanksgiving is Black Friday. Thanksgiving wordt weer gevierd op de vierde donderdag van november. Dit jaar valt Black Friday dus op 26 november. Omdat in Nederland op deze dag niet iedereen vrij is heeft Internet-Toys niet een dag, maar 19 dagen lang scherpe aanbiedingen. Zo heb je genoeg tijd om de cadeaus voor je familie en vrienden te verzamelen.

Kun je niet wachten? Shop nu alvast...

 

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm