Bekijk hele assortiment

Black Friday aanbiedingen

De feestdagen staan voor de deur. Voor een hoop ouders betekent dat cadeaustress. Met de verlanglijstjes op zak struin je langs de (online) winkels op zoek naar het perfecte cadeau. Je wilt je kinderen én je portemonnee blij maken. Daarom heeft Internet-Toys de beste Black Friday aanbiedingen voor je verzameld. Het leukste speelgoed shop je van 22 november t/m 2 december voor een extra scherpe prijs. En bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog!

Wanneer is Black Friday 2019

In 2019 valt Black Friday op 29 november. Dit is de vrijdag na Thanksgiving, wat altijd op de vierde donderdag van november wordt gevierd. Voor Amerikanen is dit een feestdag en de meesten zijn na Thanksgiving vrij. Black Friday is de traditionele start van het kerstinkoopseizoen. Vroeger hadden alleen winkels dan scherpe aanbiedingen, later deden ook de online winkels mee. Zo is Black Friday overgewaaid naar Nederland. En de timing kan niet beter, want het valt altijd ruim voor pakjesavond. Omdat in Nederland niet iedereen vrij is tijdens deze aanbiedingsronde heeft Internet-Toys maarliefst 11 dagen lang Black Friday. Zo heb jij alle tijd om de cadeaus te verzamelen!

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm