Bekijk hele assortiment

Afmonteren

Als u een fiets bestelt dan moet u van te voren goed nadenken of u de fiets zelf wil afmonteren of dat wij dit voor u moeten doen.

De fiets helemaal afmonteren en rijklaar maken houdt in: wij monteren het voorwiel, trekken alle bouten en moeren na, smeren alle draaiende delen, stellen de trapas af, spannen de ketting, stellen de remmen en versnellingen af en spaken de wielen na. Bij elektrische fietsen laden wij de accu's volledig op. Laat u de fiets afleveren bij Giga-Bikes in Tilburg, Jumbo Boschdijk in Eindhoven of De Wisselstroom in Hapert, dan monteren wij de pedalen, het stuur en het zadel op de fiets. Laat u de fiets thuis afleveren, dan worden de pedalen, het stuur en het zadel niet op de fiets gemonteerd in verband met de afmetingen van de doos. Bij kinderfietsen worden de zijwielen om dezelfde reden niet gemonteerd. In onze handleiding lees u hoe je deze zelf monteert na het afleveren. De kosten voor het afmonteren van de fiets bedragen €37,50.

Let op: afmonteerkosten van een bakfiets en volwassendriewieler bedragen €350. De afmonteerkosten voor een tandem bedragen €50. Meer informatie over de afmontage van bakfietsen en volwassen driewielers lees je op de pagina afmontage bakfietsen, volwassen driewielers en tandems

Elektrische fietsen dienen ofwel via een computersysteem geprogrammeerd te worden en/of helemaal ingesteld te worden alvorens hiermee veilig gereden kan worden. Wij adviseren u om elektrische fietsen door ons te laten afmonteren.

Standaard worden alle artikelen in de originele verpakking van de producent geleverd. Indien producten door ons moeten worden afgemonteerd, worden deze gecontroleerd op fouten en werking van diverse onderdelen. Bij iedere fiets die rijklaar is gemaakt zit een checklist met de punten waarop de fiets is gecontroleerd. De fiets wordt uitvoerig getest door één van onze monteurs voordat deze wordt verpakt.

Je kunt eenvoudig in het winkelmandje achter elke bestelde fiets aangeven of deze afgemonteerd dient te worden door onze monteur door bij "AFMONTAGE" te kiezen voor "JA".

Inloggen

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Maak gemakkelijk een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je direct een mail waarmee je het wachtwoord opnieuw instelt.


E-mail
Terug naar inlogscherm